Groep 1-B

Als kleuters op school komen worden ze of in groep 1a  of 1b geplaatst, afhankelijk van het aantal leerlingen in de klassen. Groep 1 en twee werken actief samen om zowel uitdaging als ondersteuning aan de kinderen te kunnen bieden. 
 

In deze groep 1b zijn er twee leerkrachten werkzaam: 

Juf Elize (woensdag, donderdag en vrijdag) 
Juf Gulnur (maandag en dinsdag) 

 

Onze groep heeft op dit moment 18 leerlingen, maar dit zal door het jaar heen groeien met leerlingen die net 4 zijn geworden. 

We hebben naast ons eigen lokaal met digibord en computers ook de beschikking tot een gymzaal waar we op de dinsdag samen met groep 1b gymmen. In groep 1 gymmen we met eigen mee gebrachte gymschoenen, deze blijven op school. 

 

Op de maandag en in kleine groepjes op de dinsdag krijgen kinderen godsdienst. Hier leren ze over aglaq, doa’s en soera’s. 

 

Ook kunnen we gebruik maken van de Mesjit voor spel-/ taal-/ en rekenlessen. Door middel van dagritme kaarten kunnen de kinderen zien wat er die dag allemaal aan de orde komt. Verder gebruiken wij in de klas een timetimer (die het zelfstandig werken en tijdsbesef helpt stimuleren) en het stoplicht (die bepaald of je zelfstandig werkt, of je zacht of hard mag praten). De leerlingen krijgen iedere week op de vrijdag huiswerk mee en leveren dit wekelijks in bij de groepsleerkracht.  

Hieronder een aantal belangrijke data en documenten: 

  • -          Voortgangsgesprekken: september 2019
  • -          Cito LOVS middenmeting: januari 2020
  • -          Cito LOVS eindmeting: mei 2020
  • -          Rapport 1: februari 2020
  • -          Rapport 2: juni 2020

Hieronder kunt u het adviezenboekje raadplegen: Groetjes, 

Elize en Gulnur

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT